Nummer één knalvuurwerk: de Thunderking

Thunderking kopen? De Thunderking is een van de populairste soorten vuurwerk in Nederland en België. Deze vuurwerksoort komt oorspronkelijk uit China, zoals bijna al het vuurwerk. Sinds 2003 is het legaal verkrijgbaar in Nederland en u kunt de Thunderking ook al een aantal jaren kopen bij de Zena Megastore van GroenRijk Den Bosch. De Thunderking is te zwaar om onder feestvuurwerk te vallen en u mag deze dus alleen afsteken op 31 december vanaf 18:00 uur. GroenRijk Den Bosch biedt u een heel ruim aanbod Zena vuurwerk: van harde knallers tot sierlijke vuurpijlen. Daarnaast verkopen wij ook kindervuurwerk, zoals sterretjes en lichte vuurpijlen.

Thunderking Knalvuurwerk Den Bosch

Nummer één knalvuurwerk: de Thunderking

De Thunderking heeft een ontzettend gaaf effect. Hij knalt namelijk niet alleen met een enorm geluid uit elkaar, maar er is ook nog eens een mooi kleureneffect. De Thunderking heeft een cilindervorm met daarin één enkele bombette. Plaats dit vuurwerk op de grond. Zo’n 5 seconden na het aansteken schiet de bombette eruit en komt in de lucht tot ontploffing. Prachtige kleuren vormen een groot rondje. Kortom, een spectaculair geheel! Deze singleshot is altijd raak. U kunt een mooi sterrenboeket verwachten. Zet er een paar naast elkaar en laat deze tegelijkertijd afgaan voor een waar spektakel.

Zo gebruikt u de Thunderking veilig

Vuurwerk afsteken is alleen leuk als het veilig gebeurt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan hele grote gevolgen hebben. Ieder jaar belanden er weer een hoop mensen met vuurwerkletsel in het ziekenhuis. Wij willen dit voorkomen en geven u daarom uitgebreid advies. Lees hier alvast onze online tips:

  • Zet de Thunderking stevig in de grond of in een fles in de grond. Zorg ervoor dat deze niet om kan vallen en steek het vuurwerk NOOIT vanuit uw hand af.
  • Kijk voor het afsteken goed om u heen of er geen andere mensen in de buurt zijn.
  • Gebruik altijd een afsteeklont.
  • Bewaar een afstand van minimaal 6 meter als u de Thunderking heeft aangestoken.
  • Ga niet zelf experimenteren door verschillende soorten vuurwerk aan elkaar vast te maken. Dit is echt heel erg gevaarlijk.

In ons tuincentrum kunt u nog veel meer informatie krijgen over het veilig afsteken van de Thunderking en andere soorten vuurwerk.

Zena vuurwerk kopen Den Bosch

Zena Vuurwerk kopen bij GroenRijk Den Bosch

Op 28, 29 en 31 december kunt u de Thunderking en andere soorten vuurwerk afhalen bij de Zena Megastore van GroenRijk Den Bosch. Onze fysieke winkel is al vanaf half november geopend en ook in de webshop kunt u alvast kijken wat we dit jaar allemaal verkopen. Bestel het vuurwerk van tevoren, zodat u zeker weet dat het niet op is. Op 30 december houden we een speciale verkoopdag voor kindervuurwerk. Op deze dag kunt u de Thunderking en andere zware vuurwerksoorten niet bij ons bestellen. Kindervuurwerk kan op worden gehaald op 31 december. Kom langs bij onze Zena Megastore, haal uw bestelling op en ga knallend het jaar uit!