20% korting

20% korting

Word ook GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit in Nederland berekend. Je hoeft nu echt niet meer naar België voor het mooiste én goedkoopste Zena vuurwerk. De Zena megastore is gevestigd in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Onze Zena megastore is geopend vanaf eind november. Daar kun je alle producten komen bekijken. 

Lid worden Zena Megastore

Hoe werkt het? Word gratis lid van de 'Zena Megastore Vuurwerkclub en ontvang gratis een klantenkaart. Bestel online of in de winkel. Als je jouw bestelling komt afhalen, dan ligt jouw klantenkaart ook klaar met daar op een bedrag t.w.v. 20% van de totale waarde van de bestelling. Met dit bedrag kun je dan direct in de winkel nóg meer vuurwerk kopen. Wij hebben hiervoor een mooi assortiment samengesteld wat je vanaf eind november bij ons in de winkel kunt zien. Hieruit kun je dan kiezen. Dus stel voor dat je voor bijvoorbeeld €125,- online besteld, dan mag je in de winkel, als je jouw bestelling komt afhalen uit onderstaand assortiment nog voor €25,- extra vuurwerk uitzoeken (€125,-  maal 20% is €25,- euro). Op deze manier heb je dus hele scherpe voorverkoopprijzen en je krijgt nog een gratis vuurwerkbonus t.w.v 20% gratis! 

Als je eenmaal lid bent van de Zena Megastore Vuurwerkclub, dan wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op vuurwerkgebied en kun je als eerste altijd profiteren van onze speciale acties en prijzen. Daarnaast heb je gegarandeerd als één van de eerst keus uit nieuwe artikelen wanneer deze op de markt komen. 

LET OP! De voorverkoop loopt tot en met 27 december. Op bestellingen na deze datum zit geen 20% extra vuurwerk meer.