20% korting

20% korting

Word ook GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit in Nederland berekend. U hoeft nu echt niet meer naar België voor het mooiste én goedkoopste Zena vuurwerk. De Zena megastore is gevestigd in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Onze Zena megastore is geopend vanaf half november. Daar kunt u alle producten komen bekijken. 

Lid worden Zena Megastore

Hoe werkt het? Word gratis lid van de 'Zena Megastore Vuurwerkclub en ontvang gratis een klantenkaart. Bestel online of in de winkel. Als u uw bestelling komt afhalen, dan ligt uw klantenkaart ook klaar met daar op een bedrag t.w.v. 20% van de totale waarde van uw bestelling. Met dit bedrag kunt u dan direct in de winkel nóg meer vuurwerk kopen. Wij hebben hiervoor een mooi assortiment samengesteld wat u vanaf half november bij ons in de winkel kunt zien. Hieruit kunt u dan kiezen. Dus stel voor dat u voor bijvoorbeeld €125,- online besteld, dan mag u in de
winkel, als u uw bestelling komt afhalen uit onderstaand assortiment nog voor €25,- extra vuurwerk uitzoeken (€125,-  maal 20% is €25,- euro). Op deze manier heeft u dus hele scherpe voorverkoopprijzen en u krijgt nog een gratis vuurwerkbonus t.w.v 20% gratis!

Als u eenmaal lid bent van de Zena Megastore Vuurwerkclub, dan wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op vuurwerkgebied en kunt u als eerste altijd profiteren van onze speciale acties en prijzen. Daarnaast heeft u gegarandeerd als één van de eerst keus uit nieuwe artikelen wanneer deze op de markt komen.