Vuurwerkwinkel

Je bent van harte welkom bij onze vuurwerkwinkel Zena megastore in GroenRijk Den Bosch. Je kunt bij ons terecht voor het mooiste Zena vuurwerk!

Zena vuurwerkwinkel

In de Zena Megastore kun je terecht voor het mooiste siervuurwerk van Zena en categorie 1 vuurwerk! Zena vuurwerk komt oorspronkelijk uit België, maar nu kun je voor het enige echte Zena vuurwerk terecht in Den Bosch! Dat scheelt je weer een rit naar België. Het motto van Zena is harder, better, faster! Dit is ook zeker terug te zien in het vuurwerk dat zij verkopen. Het siervuurwerk heeft de mooiste kleuren en geeft de hardste knallen. Oud en nieuw is namelijk niet compleet zonder Zena vuurwerk uit onze vuurwerkwinkel!

Afhaaldagen bij de vuurwerkwinkel

Je kunt jouw online of in de winkel bestelde vuurwerk afhalen op 28, 29 en 30 december. 
 

20% korting bij onze vuurwerkwinkel

Als je online of in de winkel het vuurwerk bestelt en lid wordt van de Zena Megastore Vuurwerkclub ontvang je 20% extra vuurwerk. Online kun je de klantenkaart toevoegen in het winkelmandje. Als je het vuurwerk dan komt ophalen in onze vuurwerkwinkel op de afhaaldagen ligt de klantenkaart voor je klaar mét tegoed. Als je bijvoorbeeld voor €100,- vuurwerk besteld heeft de klantenkaart een tegoed van €20,-. Er is een speciaal assortiment vuurwerk samengesteld om jouw extra tegoed te besteden. Deze kans kun je niet laten liggen! 

Zena vuurwerkwinkel met korting Den Bosch