Vuurwerk bestellen

Bij de Zena megastore in Den Bosch kunt u exclusief Zena vuurwerk bestellen. Oorspronkelijk komt het Zena vuurwerk uit België, maar bij ons kunt u het gewoon bestellen en komen afhalen in onze vuurwerkwinkel. Bestel nu uw vuurwerk in onze webshop en haal het af op de afhaaldagen! Onze webshop heeft een ruim assortiment van de volgende soorten vuurwerk:

  • Knalvuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Vuurpijlen
  • Vuurwerkpakketten

Zena vuurwerk bestellen Den Bosch

Knalvuurwerk bestellen

Bent u op zoek naar het beste knalvuurwerk om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Dan bent u bij de Zena Megastore in Den Bosch op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment Zena knalvuurwerk wat besteld kan worden in onze webshop. Ga voor de originele 100.000 knaller of voeg wat kleur toe aan uw knalvuurwerk met de 0.4” color cracker!

Siervuurwerk bestellen

Natuurlijk hebben wij in onze webshop een ruime keuze aan siervuurwerk. Zonder siervuurwerk is oud en nieuw namelijk niet compleet. U kunt bij ons siervuurwerk bestellen waardoor oud en nieuw gegarandeerd een feestje wordt. Het siervuurwerk van Zena geeft harde knallen en grootse effecten!

Vuurpijlen bestellen

Vuurpijlen doen het altijd goed met oud en nieuw. De hele buurt kan van uw Zena vuurpijlen genieten als u deze besteld in de Zena webshop. Er zitten verschillende vuurpijlen in onze pakketten, maar u kunt deze ook los bestellen. Ga voor de beste prijs/kwaliteit verhouding voor het Light-year pijlenpakket of ga voor de Zena ball rockets met maximale vulling. De mooiste vuurpijlen bestel je in onze Zena webshop!

Vuurwerkpakketten bestellen

In de Zena webshop kunt u terecht voor de meest voordelige en complete vuurwerkpakketten. Wij hebben Orginial pakketten die variëren van klein tot groot. Ook kunt u bij ons pakketten bestellen die alleen bestaan uit siervuurwerk. De vuurwerkpakketen die u kunt bestellen in onze webshop worden vaak aangeboden met een goede korting. Dus als u gaat voor een vuurwerkpakket krijgt u meer vuurwerk voor minder!

Als u ervoor kiest om uw vuurwerk in de Zena megastore te bestellen ontvangt u een klantenpas met tegoed t.w.v. 20% van uw bestelling. Zo heeft u nog meer vuurwerk voor hetzelfde geld!