Kindervuurwerk kopen

Ook voor kindervuurwerk kan je terecht bij de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch! In de Zena Vuurwerk Megastore kan je al het mooiste consumentenvuurwerk in het echt bekijken en uitkiezen om af te steken deze jaarwisseling. Ook is het mogelijk het enorme assortiment online te bekijken in onze vuurwerk webshop. Je bestelt vuurwerk en beschermingsmateriaal al met een paar drukken op de knop! Je vuurwerk bestelling kun je ophalen bij de Zena Vuurwerk megastore bij GroenRijk Den Bosch op 28, 29 en 30 december. Kom snel langs bij onze vuurwerkwinkel en bekijk ons enorme assortiment vuurwerk!

Wat is categorie F1-vuurwerk?

Categorie F1-vuurwerk is het meest veilige vuurwerk en wordt ook wel kindervuurwerk genoemd. Dit vuurwerk mag gekocht worden door iedereen ouder dan 12 jaar en mag het hele jaar door worden afgestoken, dus niet alleen tijdens de jaarwisseling. Tot het categorie F1-vuurwerk behoren onder andere:

  • Sterretjes tot wel 30 cm groot;
  • Knetterballen;
  • Knalerwten.

Vuurwerk beschermingsmateriaal

Voor een veilige jaarwisseling is het belangrijk het juiste vuurwerk beschermingsmateriaal hebt. Bij Zena Vuurwerk vind je een vuurwerk veiligheidspakket met alles wat je nodig hebt. Bij iedere bestelling krijg je van ons een gratis bril en lont, zo kan je veilig je vuurwerk afsteken. Ook kun je vuurwerk lonten en vuurwerkbrillen voor kinderen en volwassenen los kopen in onze vuurwerkwinkel of online bestellen bij Zena Vuurwerk

Kindervuurwerk kopen in Den Bosch

In de Zena Vuurwerk Megastore in Den Bosch kun je terecht om het beste assortiment categorie 1 vuurwerk te bestellen. Tuincentrum GroenRijk Den Bosch wordt namelijk omgebouwd tot een ware vuurwerk megastore met stellages gevuld met het meest indrukwekkende vuurwerk. De vuurwerk collectie van de Zena Vuurwerk megastore heeft ook een groot assortiment kindervuurwerk of categorie F1-vuurwerk. Kom ook bij de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch kindervuurwerk kopen!