Kindervuurwerk kopen

Vanaf 15 november kun je kindervuurwerk kopen bij de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch! In de Zena Vuurwerk Megastore kan je al het mooiste consumentenvuurwerk in het echt bekijken en uitkiezen om af te steken deze jaarwisseling. Ook is het mogelijk het enorme assortiment online te bekijken in onze vuurwerk webshop. Je bestelt vuurwerk en beschermingsmateriaal al met een paar drukken op de knop! Je vuurwerk bestelling kun je ophalen bij de Zena Vuurwerk megastore bij GroenRijk Den Bosch op 29, 30 en 31 december. Kom snel langs bij onze vuurwerkwinkel en bekijk ons enorme assortiment vuurwerk!

Wat is categorie F1-vuurwerk?

Categorie F1-vuurwerk is het meest veilige vuurwerk en wordt ook wel kindervuurwerk genoemd. Dit vuurwerk mag gekocht worden door iedereen ouder dan 12 jaar en mag het hele jaar door worden afgestoken, dus niet alleen tijdens de jaarwisseling. Tot het categorie F1-vuurwerk behoren onder andere:

  • Sterretjes tot wel 30 cm groot;
  • Knetterballen;
  • Knalerwten.

Op 30 december kun je in de vuurwerkwinkel alleen categorie F1-vuurwerk kopen, maar kun je wel een vuurwerk bestelling plaatsen met vuurwerk van de andere categorieën om op 31 december op te halen!

Vuurwerk beschermingsmateriaal

Voor een veilige jaarwisseling is het belangrijk het juiste vuurwerk beschermingsmateriaal in huis te halen. Bij Zena Vuurwerk vind je een vuurwerk veiligheidspakket met alles wat je nodig hebt. Ook kun je vuurwerk lonten en vuurwerkbrillen voor kinderen en volwassenen los kopen in onze vuurwerkwinkel of online bestellen bij Zena Vuurwerk. Bestel beschermingsmaterialen eenvoudig via de webshop of koop ze in onze vuurwerkwinkel in Den Bosch om veilig te kunnen genieten van vuurwerk afsteken deze jaarwisseling!

Kindervuurwerk kopen in Den Bosch

In de Zena Vuurwerk Megastore in Den Bosch kun je vanaf 15 november terecht om het beste assortiment consumentenvuurwerk te bestellen. Half november wordt tuincentrum GroenRijk namelijk omgebouwd tot een ware vuurwerk megastore met stellages gevuld met het meest indrukwekkende vuurwerk. De vuurwerk collectie van de Zena Vuurwerk megastore heeft ook een groot assortiment kindervuurwerk of categorie F1-vuurwerk. Op 30 december koop je in de vuurwerk megastore alleen kindervuurwerk of categorie F1-vuurwerk. Wel kun je ook vuurwerk van andere categorieën bestellen om een dag later nog net op tijd voor de jaarwisseling op te halen! Kom ook bij de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch kindervuurwerk kopen!