Bestel vuurwerk

Voor bestelvuurwerk ben je bij de mega store van GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Bij ons bestel je alle soorten vuurwerk die je maar kunt bedenken, zoals siervuurwerk en kindervuurwerk. Voor de ervaren vuurwerkafsteker hebben we mooi zwaar vuurwerk, dat uiteraard alleen op 31 december vanaf 18:00 uur mag worden afgestoken. Voor de beginner staan we altijd klaar met deskundig advies over welk vuurwerk je het best kunt afsteken en hoe je dit veilig doet.

Houd onze webshop goed in de gaten voor MEGA aanbiedingen bestelvuurwerk!

Mooi bestelvuurwerk van Zena

Het is natuurlijk moeilijk in te schatten hoe mooi het siervuurwerk eruit ziet. Gelukkig zijn daar filmpjes over te vinden. Dus ben je op zoek naar mooi vuurwerk? Hieronder kun je bijvoorbeeld zien hoe de Uberblitz eruit ziet:

 

Bestelvuurwerk Den BoschBestelvuurwerk Den Bosch: bestel online of in onze fysieke winkel

Ons bestelvuurwerk is vanaf eind november te zien in de Zena Megastore in Den Bosch. Het online bestellen kan via de webshop. Bekijk het bestelvuurwerk uitgebreid, vergelijk verschillende soorten vuurwerk met elkaar en laat je informeren door onze deskundige medewerkers. Onze afhaaldagen zijn op 28, 29 en 30 december. Je kunt het bestelvuurwerk dat je in onze webshop of fysieke winkel heeft besteld dan bij ons ophalen. 

Vuurwerk bestellen in Nederland of België

Onze Zena Megastore in Den Bosch is een van de bekendste vuurwerkwinkels van Nederland, maar we krijgen ook een hoop bestellingen binnen vanuit België. Bestel jouw vuurwerk op tijd in de webshop en dan zien we je graag verschijnen op onze vuurwerkafhaaldagen!