Bestel vuurwerk

Voor bestelvuurwerk ben je bij de mega store van GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Bij ons bestel je alle soorten vuurwerk die je maar kunt bedenken, zoals knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk. Voor de ervaren vuurwerkafsteker hebben we mooi zwaar vuurwerk, dat uiteraard alleen op 31 december vanaf 18:00 uur mag worden afgestoken. Voor de beginner staan we altijd klaar met deskundig advies over welk vuurwerk je het best kunt afsteken en hoe je dit veilig doet.

Mooi bestelvuurwerk van Zena

Het is natuurlijk moeilijk in te schatten hoe mooi het siervuurwerk eruit ziet. Gelukkig zijn daar filmpjes over te vinden. Dus ben je op zoek naar mooi vuurwerk? Hieronder kun je bijvoorbeeld zien hoe de Uberblitz eruit ziet:

Diverse soorten bestelvuurwerk

Waar ben je naar op zoek; harde knallen of sierlijke pijlen? Wij verkopen allerlei soorten bestelvuurwerk. Je vindt bij ons onder andere:

  • De Thunderking: nummer één knalvuurwerk met een kleurrijk einde
  • TOXIC: dikke, gouden regen met een giftig groen uiteinde, afgewisseld met groene sterren en blinkers
  • Kleine en grote cakeboxen
  • Originele 100.000 knaller. Het zal lijken of je in China bent beland. De hele buurt weet meteen wie je bent!
  • Kanonslagen voor slechts €1,49
  • Diverse soorten vuurwerkpakketen. Deze doen we vaak de deur uit met een mooie korting. Houd de website dus goed in de gaten!
  • Categorie 1 vuurwerk, zoals lichte vuurpijlen en sterretjes

Houd onze webshop goed in de gaten voor MEGA aanbiedingen bestelvuurwerk!

Bestelvuurwerk Den BoschBestelvuurwerk Den Bosch: bestel online of in onze fysieke winkel

Ons bestelvuurwerk is vanaf eind november te zien in de Zena Megastore in Den Bosch. Het online bestellen kan via de webshop. Bekijk het bestelvuurwerk uitgebreid, vergelijk verschillende soorten vuurwerk met elkaar en laat je informeren door onze deskundige medewerkers. Onze afhaaldagen zijn op 28, 30 en 31 december. Je kunt het bestelvuurwerk dat je in onze webshop of fysieke winkel heeft besteld dan bij ons ophalen. Op 29 december houden we een speciale dag voor de verkoop van jeugdvuurwerk. Dit is wat lichter vuurwerk, zoals sterretjes en vuurpijlen. Zo is het duidelijk welk vuurwerk veilig is om af te steken met kinderen. Het overige vuurwerk kun je dan weer op komen halen op 30 en 31 december.

Vuurwerk bestellen in Nederland of België

Onze Zena Megastore in Den Bosch is een van de bekendste vuurwerkwinkels van Nederland, maar we krijgen ook een hoop bestellingen binnen vanuit België. Bestel jouw vuurwerk op tijd in de webshop en dan zien we je graag verschijnen op onze vuurwerkafhaaldagen!