Vuurwerk pakketten

Voor geweldige vuurwerk pakketten kom je natuurlijk naar de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch, de Zena Vuurwerk Megastore! Bij tuincentrum GroenRijk in Den Bosch kan je terecht voor de meeste vierkante meters gevuld met vuurwerk van de beste merken. In ons enorme assortiment hebben wij de leukste familie vuurwerkpakketten, maar natuurlijk ook single shot vuurwerk en kindervuurwerk! Bestel het vuurwerk ook nog eens met korting in onze vuurwerk voorverkoop. Als je gratis lid wordt van de Zena Megastore Vuurwerkclub ontvang je 20% vuurwerk gratis! Kom dus snel langs bij de Zena Vuurwerk Megastore of bekijk ons assortiment online.

Waar kan ik vuurwerk pakketten kopen?

Bij de Zena Vuurwerk Megastore hebben wij al het vuurwerk dat je nodig hebt om het nieuwe jaar knallend in te luiden! Denk hierbij aan geweldige familie pakketten, maar ook aan een groot assortiment single shot vuurwerk om zo veel mogelijk verschillende soorten vuurwerk af te schieten deze jaarwisseling. Vuurwerk bestellen of kopen is eenvoudig bij Zena Vuurwerk:

  • De vuurwerkpakketten in ons assortiment bestel je eenvoudig online via onze webshop. Plaats je je vuurwerk bestelling nog in onze vuurwerk voorverkoop? Dan geniet je van geweldige kortingen en acties, zoals 1+1 gratis op vuurwerk;
  • Daarnaast ben je van harte welkom in de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch. Hier vind je ons hele assortiment vuurwerk uitgestald en kun je onze vuurwerk experts om advies vragen voor het leukste vuurwerk voor jou;
  • Jouw vuurwerk bestelling kun je ophalen op een van onze ophaaldagen op 28, 29 en 30 december. 

Vuurwerk bij GroenRijk Den Bosch

In de Zena Vuurwerk Megastore kun je al het geweldige vuurwerk van de beste merken uitgestald zien. Kom ook langs of bestel jouw vuurwerkpakketten eenvoudig online in de Zena Vuurwerk webshop.