Zena Megastore

Zena Megastore

Bent u op zoek naar een Zena vuurwerk verkooppunt? Kom eens langs bij GroenRijk Den Bosch voor de Zena Megastore! Vanaf half november kunt u de vuurwerk producten bekijken in de fysieke Zena megastore. Begin december kunt u het Zena vuurwerk bestellen. Dit kan zowel online, als in onze megastore in Den Bosch. 

Aanbiedingen bij de Zena Megastore

Bent u op zoek naar goede Zena vuurwerk aanbiedingen? Dan zit u bij de Zena Megastore in Den Bosch helemaal goed. In het assortiment van Zena vuurwerk zijn altijd aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Houdt u van knalvuurwerk? Dan is de Color Cracker nu in de aanbieding van €39,95 voor €29,95 uur! Gaat u liever voor een compleet vuurwerkpakket? Dan is de Original Topper met onder andere, harde fluiters en knalfonteinen misschien wel iets voor u. Deze is nu in de aanbieding voor €59,95. Benieuwd naar andere aanbiedingen? Bekijk de pagina met overige aanbiedingen uit de Zena webshop!

Korting Zena vuurwerk in Den Bosch

Waarom is deze Zena Megastore in Den Bosch zo leuk? Omdat u er veel gratis vuurwerk krijgt! U kunt gratis lid worden van de 'Zena Megastore Vuurwerkclub'. Wanneer u lid bent geworden, ontvangt u een Zena klantenkaart. Met deze gratis klantenkaart ontvangt u altijd 20% gratis vuurwerk. Het leuk is.. dat vuurwerk mag u natuurlijk zelf uitzoeken. Bent u dus nog niet in het bezig van de Zena klantenkaart, dan profiteert u altijd van scherpe acties en lage prijzen! Tevens kunt u ook het saldo van uw spaarkaart checken.

Zena Megastore in Den Bosch

Wij zijn trots op het feit dat bij GroenRijk Den Bosch de Zena Megastore te vinden is. Wij willen dat uw oudejaarsavond er één wordt om nooit  te vergeten. Weet u niet precies welk soort vuurwerk het best bij u past? Of wilt u algemene informatie over het vuurwerkassortiment. Ons team van medewerkers kunt u alles vertellen over het vuurwerkassortiment! U bent van harte welkom in onze Zena Megastore in het Brabantse Den Bosch!