Siervuurwerk kopen

Wil je het beste siervuurwerk kopen? Kom dan naar de Zena Vuurwerk Megastore in Den Bosch, waar je een enorm assortiment siervuurwerk en ander consumentenvuurwerk kunt bekijken. Vanaf de jaarwisseling in 2020 gelden nieuwe richtlijnen voor consumentenvuurwerk. In ons assortiment vind je het meest geweldige siervuurwerk met harde knallen en indrukwekkende lichtspektakels, maar ook single shot vuurwerk en verschillende kleine en grote vuurwerkpakketten. Zo is er voor iedere vuurwerk fanaat precies alles wat je nodig hebt om deze jaarwisseling te vieren zoals jij dat wil! 

Wat moet ik weten over siervuurwerk kopen?

Siervuurwerk is het vuurwerk dat je in prachtige kleuren uit elkaar ziet schieten in de lucht. Wat moet je weten over het kopen van siervuurwerk voor deze jaarwisseling? Vanaf de jaarwisseling van 2020 gelden nieuwe regels voor consumentenvuurwerk. Op onder andere knalvuurwerk en categorie F3-vuurwerk geldt daardoor een verbod voor consumenten, maar in de Zena Vuurwerk megastore vind je nog een enorm assortiment consumentenvuurwerk voor deze jaarwisseling! 

Fonteinen, vulkanen en nog veel meer in de vuurwerk megastore!

Voor de grootste vuurwerkwinkel van Den Bosch kom je naar de Zena Vuurwerk megastore! Hier vind je een enorm assortiment vuurwerk uitgestald van de beste merken:

  • Zena siervuurwerk, single shot vuurwerk en vuurwerkpakketten;
  • De Luypaers vuurwerk lijn;
  • Herlat vuurwerk;
  • Lesli vuurwerk
  • Thor vuurwerk.

Ons hele vuurwerk assortiment kun je ook online bekijken en bestellen in onze webshop. Bestel je vuurwerk in de voorverkoop? Dan krijg je geweldige kortingen! Daarnaast krijg je 20% extra korting op vuurwerk in de voorverkoop als je gratis lid wordt van de Zena Megastore Vuurwerkclub. Geniet ook van de beste vuurwerkacties en het meest voordelige vuurwerk van Zena Vuurwerk.

Het mooiste siervuurwerk van Den Bosch

In december is onze vuurwerkwinkel in Den Bosch geopend bij tuincentrum GroenRijk. Wandel tussen de schappen gevuld met het mooiste en meest indrukwekkende consumentenvuurwerk. Onze vuurwerk experts geven je graag advies over het beste vuurwerk voor jou en hoe je veilig vuurwerk afsteekt. Daarnaast vind je ons hele assortiment siervuurwerk, kindervuurwerk en vuurwerkpakketten ook in onze webshop. Bestel jouw vuurwerkpakket in de voorverkoop en geniet van de voorverkoop korting en vuurwerk acties. Het beste vuurwerk 1+1 gratis, dat is pas voordelig siervuurwerk kopen. Kom langs bij de Zena Vuurwerk Megastore of plaats je siervuurwerk bestelling in onze vuurwerk webshop!