Vuurwerk afhalen

Bij de Zena megastore in Den Bosch kun je jouw bestelde vuurwerk afhalen. Wij verkopen verschillende soorten Zena vuurwerk wat af te halen is op de afhaaldagen. Met het Zena vuurwerk uit de megastore in Den Bosch wordt oud en nieuw uiteraard een knallend feest!

Zena vuurwerk afhalen Den Bosch

Afhaaldagen voor het vuurwerk

Je kunt het vuurwerk bestellen tot 30 december. Het bestelde vuurwerk kun je afhalen op de volgende afhaaldagen:

  • 28 december
  • 29 december
  • 30 december

Let op! Zondag 31 december geld niet als verkoopdag, wees er dus op tijd bij en kom je vuurwerk op de afgesproken dag ophalen!

Je kunt ook altijd in onze vuurwerkwinkel terecht als je jouw vuurwerk niet van tevoren hebt besteld, maar om teleurstelling te voorkomen is het slim om het vuurwerk vooraf te bestellen! 

Zena vuurwerk afhalen in Den Bosch

Je kunt bij ons de volgende soorten vuurwerk bestellen en afhalen: 

  • Kindervuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Cakeboxen
  • Vuurwerkpakketten

Met ons assortiment Zena vuurwerk hoef je je geen zorgen te maken dat jou vuurwerk tegen gaat vallen. De slogan van Zena vuurwerk luidt namelijk: harder, better, faster! Zena vuurwerk heeft de hardste knallen en de mooiste kleuren. Veiligheid staat natuurlijk voorop, en daarom voldoet al het vuurwerk dat wij verkopen aan de Europese richtlijnen. Ook verkopen wij veiligheidsbrillen en aansteeklonten om jouw vuurwerk zo veilig mogelijk af te steken. 

20% gratis vuurwerk in de voorverkoop bij het afhalen van vuurwerk in Den Bosch

Je kunt gratis lid worden van de Zena Megastore Vuurwerkclub waarna je jouw klantenpas ontvangt. Als je jouw vuurwerk komt afhalen ligt de klantenpas voor je klaar. Bovenop de lage prijzen die wij bieden krijg je dan nog eens 20% gratis vuurwerk voor hetzelfde geld! Dat is nog eens voordelig vuurwerk inslaan. Als je bijvoorbeeld voor €100,- aan vuurwerk besteld hebt, mag je voor nog eens € 20,- vuurwerk uitzoeken!

Bestel jouw vuurwerk nu in onze webshop of in de megastore in GroenRijk Den Bosch en ga knallend het nieuwe jaar in met Zena vuurwerk!