Vuurwerk afhalen

Bij de Zena megastore in Den Bosch kunt u uw bestelde vuurwerk afhalen. Wij verkopen verschillende soorten Zena vuurwerk wat af te halen is op de afhaaldagen. Met het Zena vuurwerk uit de megastore in Den Bosch wordt oud en nieuw uiteraard een knallend feest!

Zena vuurwerk afhalen Den Bosch

Afhaaldagen voor het vuurwerk

U kunt het vuurwerk bestellen tot 31 december 12 uur. Het bestelde vuurwerk kunt u afhalen op de volgende afhaaldagen:

  • 28 december
  • 29 december
  • 31 december

Omdat 30 december op een zondag valt verkopen wij dan alleen categorie 1 vuurwerk. Op de overige dagen bent u bij ons van harte welkom in onze vuurwerkwinkel in GroenRijk Den Bosch om het bestelde vuurwerk af te halen. U bent op 28 december welkom van 09.00 - 20.00 en op 29 december van 09.00 - 20.00. Op 31 december bent u welkom om uw online bestellingen op te halen van 09.00 tot 13.00. De vuurwerkwinkel is dan tot 17.00 voor reguliere vuurwerkverkoop. U kunt ook altijd in onze vuurwerkwinkel terecht als u uw vuurwerk niet van tevoren heeft besteld, maar om teleurstelling te voorkomen is het slim om het vuurwerk vooraf te bestellen! 

Zena vuurwerk afhalen in Den Bosch

U kunt bij ons de volgende soorten vuurwerk bestellen en afhalen: 

  • Knalvuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Vuurpijlen
  • Vuurwerkpakketten

Met ons assortiment Zena vuurwerk hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vuurwerk tegen gaat vallen. De slogan van Zena vuurwerk luidt namelijk: harder, better, faster! Zena vuurwerk heeft de hardste knallen en de mooiste kleuren. Veiligheid staat natuurlijk voorop, en daarom voldoet al het vuurwerk dat wij verkopen aan de Europese richtlijnen. Ook verkopen wij veiligheidsbrillen en aansteeklonten om uw vuurwerk zo veilig mogelijk af te steken. 

20% korting bij het afhalen van vuurwerk in Den Bosch

U kunt gratis lid worden van de Zena Megastore Vuurwerkclub waarna u uw klantenpas ontvangt. Als u uw vuurwerk komt afhalen ligt de klantenpas voor u klaar. Bovenop de lage prijzen die wij bieden krijgt u dan nog eens 20% extra vuurwerk voor hetzelfde geld! Dat is nog eens voordelig vuurwerk inslaan. Als u bijvoorbeeld voor € 100,- aan vuurwerk besteld heeft, mag u voor nog eens € 20,- vuurwerk uitzoeken!

Bestel uw vuurwerk nu in onze webshop of in de megastore in GroenRijk Den Bosch en ga knallend het nieuwe jaar in met Zena vuurwerk!