Vuurwerk bestellen

Hier vind je veelgestelde vragen met betrekking tot het bestellen van vuurwerk.

Wordt er op 29 december vuurwerk verkocht?

Op 29 december wordt er alleen categorie 1 vuurwerk verkocht. Dit omdat het op een zondag valt en er dan geen vuurwerk verkocht mag worden.

Hoeveel kilo vuurwerk mag ik vervoeren?

Je mag niet meer dan 25 kilo vuurwerk in uw bezit hebben. Dit geldt voor je huis en auto. 

Wat is de minimum leeftijd om vuurwerk af te halen?

Er zijn drie verschillende categorieën op het gebied van vuurwerk. Per categorie wordt er een minimum leeftijd vastgesteld op basis van het niveau van gevaar. 

Categorie 1: vanaf 12 jaar

Categorie 2: vanaf 16 jaar

Categorie 3: vanaf 18 jaar

Hoe werkt de korting met de klantenpas?

Als je jouw bestelling komt ophalen dan ligt ook jouw klantenkaart klaar. Op deze klantenkaart staat een bedrag t.w.v. 20% van de totale waarde van de bestelling. Met het bedrag op de klantenkaart kun je direct in de winkel nóg meer vuurwerk kopen. Op deze manier krijg je dus voor 20% van uw aankoopbedrag een vuurwerkbonus! Het vuurwerk wat gekocht kan worden met de klantenkaart bestaat uit een bepaald assortiment en ligt klaar in de winkel. De klantenpas ontvang je als je lid wordt van de Zena Megastore Vuurwerkclub. Je wordt automatisch lid als je bij ons vuurwerk besteld.

Tot wanneer kan er vuurwerk besteld worden?

Dit kan tot 31 december 11 uur. Maar op de 31e na 11 uur kan er natuurlijk ook altijd categorie 1 vuurwerk gekocht worden in de winkel.